Hulpverleners

Movetivate heeft veel ervaring opgebouwd in de begeleiding van hulpverleners en de begeleiding van cliënten van hulpverleners (doorverwijzingen).

Voor Doorverwijzers

Op regelmatige basis schakelen professionele hulpverleners de hulp van Movetivate in om cliënten door middel van sportbegeleiding (personal training) verder te helpen in hun persoonlijke ontwikkeling.

Dit kan bijvoorbeeld gaan om klachten bij stress, traumaverwerking, PTSS, agressie of zelfvertrouwen. Ruth heeft ruime ervaring en heeft bovendien een onderwijs achtergrond, waardoor ze cliënten op de juiste manier weet te raken en te overtuigen.

Werkwijze voor doorverwijzers

Graag bespreek ik samen met u als professioneel hulpverlener het eventueel opgestelde behandelplan en de specifieke wensen / hulpvraag van uw cliënt. Daarna zal er een intake plaatsvinden, desgewenst samen met u. Het is belangrijk dat er een goede klik is tussen u als professioneel hulpverlener, de cliënt en mij als personal trainer.

Vanzelfsprekend worden alle gegevens vertrouwelijk behandeld en maakt een geheimhoudingsovereenkomst onderdeel uit van de opdracht.

Klik hier voor onze tarieven.

Even lekker afreageren

U kunt bij Movetivate terecht wanneer u zelf advies nodig hebt over sportcoaching of wanneer u even lekker wilt af reageren om nare ervaringen te verwerken. Bijvoorbeeld een uurtje personal training om op een veilige manier even “helemaal los te gaan” zonder dat u daar blessures aan overhoudt.

Of een strandwandeling in combinatie met een workout, zodat u uw hoofd leeg kunt maken en stress kunt verwerken door op een gezonde manier te sporten en over uw ervaringen te vertellen.

Ruth Vennekens heeft een ruime ervaring in onder andere PTSS begeleiding en traumaverwerking door middel van personal training.

Korting voor hulpverleners

Hulpverleners in de breedste zin van woord die even stoom willen afblazen of een PT contract willen afsluiten maken bij Movetivate gebruik van een kortingstarief. Ook voor cliënten die worden doorverwezen door zorgprofessionals hanteren wij een gereduceerd tarief.

Klik hier voor onze tarieven.