Thuis sporten

Het coronavirus in Nederland heeft gezorgd voor intense maatregelen vanuit de overheid. Restaurants, sportscholen, fitnesszalen en andere sportgelegenheden hebben overheidswege hun deuren moeten sluiten. Voor veel mensen is regelmatig bezoek aan de sportschool of de sportvereniging een houvast om een basisconditie te behouden en gezond te blijven. Ineens thuis moeten sporten is een uitdaging. Niet iedereen weet hoe je thuis gezond kunt sporten. Sommigen denken dat je machines of materialen nodig hebt, of de motivatie om zelf aan de slag te gaan ontbreekt, waardoor men niet gaat sporten.

Herken je je hierin?

  • Mis je de drive of motivatie om überhaupt te gaan sporten?
  • Denk je dat je uitsluitend in de sportschool gezond kunt trainen?
  • Vind jij thuis sporten saai?
  • Heb jij de overtuiging dat thuis sporten jou niet gaat helpen?
  • Ben je bang dat je sportprestaties of resultaten verloren gaan?

Sporten is gezond – Ook thuis!

Thuis sporten hoeft niet ingewikkeld te zijn en kan op ieder niveau. Ook met gesloten sportscholen is het mogelijk een gezond sportritme te behouden of op te bouwen. Alleen, of met heel het gezin als onderdeel van het dagritme of dagschema. Tijdens trainingen kan gebruik gemaakt worden van huis-tuin en keuken hulpjes die iedereen in huis heeft of enkel van je lichaamsgewicht.

Hoe kan ik gezond thuis sporten?

Natuurlijk kan je werken met gratis beschikbare losse homeworkouts, maar een schema volgen is verstandiger, zeker als dit aangepast is aan jouw lichaam, doelen en weensen. Je kunt thuis goed werken aan je techniek en houding, mits je weet waar je mee bezig bent. Hier heb je later in de sportschool of bij je vereniging ook weer profijt van.

Begeleiding bij thuis sporten

Begeleiding bij de uitvoering van oefeningen heeft zeker een toegevoegde waarde wanneer je geen spiegels beschikbaar hebt of niet weet wat een goede houding en techniek is. Daarnaast kan het helpen met motivatie of structuur. Begeleiding op afstand is mogelijk door het opnemen van filmpjes of tijdens een FaceTime of Skype call, maar ook via bijvoorbeeld Messenger, Signal of WhatsApp.

Samen met jou maak ik een persoonlijk trainingsschema. Je kunt bij mij een onbeperkt abonnement afsluiten voor een vast tarief per maand, zodat ik je op afroep verder help met je persoonlijke trainingsschema voor gezond sporten en thuis sporten. Als je wilt weten of je een oefening goed doet, stuur een video of maak een videoafspraak met me en ik kijk op afstand met je mee! Kijk voor alle mogelijkheden naar de diensten en tarieven of neem direct contact op.

Thuis gezond sporten is mogelijk en makkelijker dan je denkt!

Begeleiding voor (semi)professionele sporters

Ook voor (semi)professionele sporters zijn door corona en de sluiting van sportgelegenheden mogelijke uitdagingen ontstaan voor hun training. Zowel teams als individuele sporters kunnen contact opnemen met Ruth voor sportspecifieke trainingen die passen bij de periodisering en jaarplanning.

Gratis dagelijkse home workout

Toch liever een gratis schema? Tijdens de strikte maatregelen van de overheid vind je dagelijks een home workout zonder materialen op mijn site en social media. Volg mijn Instagram of Facebook voor de gratis dagelijkse workout sessie voor thuis en in tips voor een gezonde levensstijl (Engelstalig)!

Online personal trainer Ruth

Ik begeleid al jaren mensen met veilig en gezond thuis sporten, zowel aan huis als op afstand via skype, WhatsApp, Signal of telefonisch. Dat doe ik met veel passie en de resultaten van mijn deelnemers mogen er zijn! Doordat ik persoonlijke begeleiding bied en uitsluitend werk op basis van een vooraf opgesteld plan, gaan we samen echte resultaten behalen.

Zakelijk contact en meer weten over mij, check mijn LinkedIN.

Wil je meer weten over de begeleiding van thuis gezond sporten met behulp van mijn personal training? Mail info@movetivate.nl of bel op 06-12090028.