Referenties

Robert – Middelburg

Sport heeft het grootste deel van mijn leven nooit een rol van veel betekenis gespeeld. Maar toen een paar jaar geleden de optelsom van drukte op werk en privé wat ongemakkelijk begon te worden, bleek lichaamsbeweging toch een van de belangrijkste tegenmaatregelen. Ik kende Ruth destijds enkel viavia, maar ben nog steeds heel blij juist haar als coach te hebben gevraagd. Ze heeft een brede en diepgaande kennis van het vakgebied. Ruth weet echt waar ze het over heeft. En dus ook wat ze doet. De combinatie van persoonlijke begeleiding tijdens sessies en het “huiswerk” via een app werkt prima. En daarnaast staat ze altijd voor je klaar als je vragen hebt. Je merkt aan alles dat ze je echt verder wil helpen. Heel fijn aan Ruth is tot slot haar sensitiviteit: ze leest je als mens en snapt wat bij jou het beste werkt qua aanpak en aanmoediging. Na die maanden waarin ze mij echt behoorlijk topfit heeft gekregen, qua conditie en kracht, ben ik ook zelf blijven sporten. En dat doe ik nu, toch een paar jaar verder, nog steeds. Ik vermoed sterk dat dat zonder Ruth anders zeker niet was gebeurd. Iedereen die het nodig heeft om fitter te worden, maar die het uit zichzelf of met een standaard sportschoolabonnement niet ziet gebeuren: ik kan haar van harte aanbevelen.

Angelique – Den Haag

Ik haatte sporten, maar met Ruth was het wel heel leuk en gezellig en altijd lachen. Zij motiveert mensen om te sporten die hier geen interesse in hebben. Bij mij heeft ze dit getriggerd en leuker gemaakt.

Laura – Goes

De definitie van een goede trainer is in mijn beleving een trainer die gepassioneerd is en gedreven om zijn pupil te laten groeien en onderzoekt hoe. Daarin zijn verschillende stijlen mogelijk en wanneer een trainer het vermogen heeft om deze uit te buiten dan zit je in een ontwikkeling en groeiproces.

Waarom juist
Ruth?

Ik geloof in wat zij mij verteld, Ruth laat kennis zien en is in de overdracht hier van erg duidelijk en kan directief zijn, (ook) een stijl die bij mij werkt om mij te laten groeien!
Wij mensen (pupillen) zijn complexe mensen maar toch merk ik dat zij het geduld heeft om te blíjven onderzoeken. Dat vind ik prettig, deze verdieping.

Annelies – Oost-Souburg

“Omdat Ruth dusdanig in jouw kunnen gelooft dat je er zelf ook in gaat geloven en je zonder het gevoel te hebben gedwongen of gepushed te worden toch over grenzen heen gaat waarvan je nooit gedacht had dat je dat ooit zou doen of durven!”

Petra – Arnhem

Petra- Arnhem
Petra – Arnhem

Ruth heeft de eigenschap om te herkennen waar je doorheen gaat, Wat je sterke punten zijn en je zwakheden. Ze moedigt je aan waar nodig maar kan ook juist ergens een rem op gooien en je daarin begeleiden als dat beter voor je is. Ze is helder in de communicatie, staat voor je klaar. Heeft geduld maar kan je wel pushen om verder te gaan dan je gedacht had te kunnen. Ze heeft veel kennis over voeding en sport. Ze weet veel over de balans die een mens zoekt in t leven. En daarnaast is het gewoon kunde dat ze met oefeningen op maat kan zorgen dat je weer mobiliseert, blessures verdwijnen en je het beste uit jezelf kan halen.

Dat wilde ik even kwijt🙂

Audry – Zoutelande

Audry – Zoutelande

Mijn ervaringen met movetivate zijn erg positief! Mijn doel was een trainingsschema om toegelaten te worden bij de koninklijke Marechaussee. En dat is mede dankzij mijn topschema’s en hulp van movetivate gelukt! Zelf heb ik gewerkt met de app virtuagym.

Ik vond het een makkelijk werkende app, waar je alles heel duidelijk op kon zien en volgen. De oefeningen worden vertoond door een filmpje, waardoor je de oefening heel makkelijk kon na doen en bekijken als je even niet meer goed wist hoe of wat. De app telt ook je aantal herhalingen mee en gaf ook motiverende uitspraken, wat ik vooral heel leuk vond als ik buiten of thuis aan het trainen was!

Zelf heb ik voornamelijk met de beweeg kalender gewerkt, die heel duidelijk weergaf wat ik iedere dag moest doen en welke dag ik rust had. Verder kon je je voeding bijhouden als dit van belang was, en vooral leuk dat je je voortgang ook kon zien. En als je even geen inspiratie had of iets anders zocht om te doen, kon je bij workouts een heleboel verschillende oefeningen voor verschillende spiergroepen vinden. Kortom vind ik het een super efficiënte, mooie en makkelijk werkende app waar ik veel aan heb en aan heb gehad!  Ook denk ik nog dat er niet zoveel apps en programma’s zijn waar je gewoon alles in kan vinden en het zo overzichtelijk werkt!

Peter – Neer

We volgden een webinar van Ruth over motivatie, gemotiveerd raken & blijven voor sportieve activiteiten, ook in deze bijzondere tijd van Corona-crisis. Het was heel inspirerend en dat ervoeren wij al de dag daarna toen we weer met sporten aan de slag gingen. We kregen daarbij ook nog feed back op de filmpjes die we haar stuurden (verbetering houding en meer) en dat was nuttig. Een belangrijk punt vond ik ook dat het sportief bezig zijn niet alleen bloedserieus aan bod kwam; er was ook ruimte voor humor en dus plezier!