Over Ruth

Als personal trainer is mijn voornaamste doel het vinden van een gezond trainingsritme voor jou, waarbij je zowel geestelijk als lichamelijk wordt uitgedaagd en in balans blijft. Ik werk veel met mensen die geestelijk uitgedaagd worden door bijvoorbeeld een verlaagd zelfvertrouwen, een burn-out of een psychische ziekte, maar ik werk ook met sporters die in hun eigen (wedstrijd- of team-)sport beter willen presteren. Geen uitdaging is te groot. Samen met jou werk ik graag aan jouw doelen!

Sport als onderdeel van het dagelijkse leven

Voor mij is sport een onderdeel van mijn dagelijks leven, een echte passie, maar ook een noodzaak. Sport is mijn manier om mezelf geestelijk en lichamelijk gezond te houden. Ik geniet van het behalen van doelen en van het groeien in de sporten waar ik mij mee bezig hou. Ik geniet van mijn trainingen en van mijn medesporters. Mijn trainingen zijn divers en steeds weer aangepast aan mijn doelen van dat moment. Ik train graag buiten, maar ook binnen werk ik hard aan mijn doelen.Een aantal sporten waar ik graag en vaak mee bezig ben zijn triathlon, CrossFit, gewichtheffen en judo. Daarnaast ben ik dol op snowboarden en vind ik het leuk om nieuwe sporten uit te proberen.

Stilstaan is achteruitgang

Om te groeien als personal trainer en als sporter volg ik regelmatig opleidingen om mijn kennis en kunde te verbeteren. Natuurlijk ben ik gecertificeerd Personal Trainer. Daarnaast heb ik certificaten voor onder andere Bootcamp, Indoor Cycling, EHBO en kettlebell trainingen. Ook heb ik cursussen gevolgd om mijn kennis van gewichtheffen (voor CrossFit) en zelfverdediging en vechtsport te vergroten.

Meer weten en Social Media

Wil je meer over mij weten, voeg me gerust toe op Facebook, Instagram, LinkedIn of Twitter.