Personal Trainer

Als personal trainer is mijn voornaamste doel het vinden van een gezond trainingsritme voor jou. Hierbij is het belangrijk dat je zowel geestelijk als lichamelijk wordt uitgedaagd en in balans blijft. Ik werk veel met mensen die geestelijk uitgedaagd worden door bijvoorbeeld een verlaagd zelfvertrouwen, een burn-out of een psychische ziekte zoals depressie of PTSS. Daarnaast werk ik met sporters die in hun eigen wedstrijd- individuele of teamsport beter willen presteren. Geen uitdaging is te groot. Samen met jou werk ik graag aan jouw doelen!

Sport als hulp bij depressie

Voor mij is sport een onderdeel van mijn dagelijks leven, een echte passie, maar ook een noodzaak. Ikzelf heb te maken gehad met zware depressies, PTSS en ben mijn partner verloren aan suïcide door depressie. Sport is mijn therapie. Sport heeft mij weer op de been gekregen en houdt mij niet alleen fysiek maar ook mentaal gezond.

Gezond sporten

Voor mij staat gezond sporten voorop. Ik geniet van het behalen van doelen en van het groeien in de sporten waar ik mij mee bezig hou. Ik geniet van mijn trainingen en van mijn medesporters. Mijn trainingen zijn divers en steeds weer aangepast aan mijn doelen van dat moment. Ik train graag buiten, maar ook binnen werk ik hard aan mijn doelen.Een aantal sporten waar ik graag en vaak mee bezig ben zijn weightlifting, CrossFit en fietsen en hardlopen. Daarnaast ben ik dol op vechtsport en vind ik het leuk om nieuwe sporten uit te proberen.

Gecertificeerd en vakbekwaam

Om te groeien als personal trainer en als sporter volg ik regelmatig opleidingen om mijn kennis en kunde te verbeteren. Natuurlijk ben ik gecertificeerd Personal Trainer. Daarnaast heb ik certificaten voor onder andere Bootcamp, Indoor Cycling, EHBO en kettlebell trainingen. Ook heb ik cursussen gevolgd om mijn kennis van gewichtheffen (voor CrossFit) en zelfverdediging en vechtsport te vergroten.

Naast officiële cursussen lees ik wetenschappelijke artikelen en handboeken over bijvoorbeeld psychomotorische therapie en gezond sporten bij burn-out en depressie of PTSS. Voor optimaal resultaat werk ik graag samen met jouw therapeut of behandelaar om te komen tot een gezond programma dat past bij jouw doelstellingen.

Movetivate op Social media

Wil je meer over mij weten, voeg me gerust toe op Facebook, Instagram, LinkedIn of Twitter.