Over Movetivate

Movetivate helpt jou om je eigen held te worden. Jij hebt sportdoelen waar je graag hulp bij wilt? Movetivate is jouw sidekick. Of je nu graag in een groep sport of liever individueel begeleid wordt, liever online je schema ontvangt of naar buiten wilt om in de frisse lucht te trainen. Movetivate zoekt naar wat er het beste past bij jou en je doelen.

Mentale gezondheid en fysieke gezondheid gaan hand in hand. Movetivate is gespecialiseerd in het begeleiden van mensen die mentale uitdagingen tegenkomen in hun leven. Wil jij door middel van sport werken aan je mindset, dan ben je bij Movetivate aan het juiste adres. Movetivate kan je bijvoorbeeld helpen je mentaal voor te bereiden op een volgende stap in je leven, maar ook met het herstel van mentale ongemakken. Het kan hierbij gaan om lichte klachten zoals overspannenheid of een laag zelfbeeld, maar ook om psychische klachten zoals depressie, burnout of PTSS.

Na een gratis intakegesprek, krijg je een voorstel voor jouw traject. Wil je meer weten? Neem gerust contact op met Movetivate.