Groepslessen

Heroes @ Home

Tijdens de periode van veel thuiswerken en thuis zitten door Corona maatregelen biedt Movetivate de mogelijkheid om mee te doen met Heroes @ Home. Je sluit je aan bij een groep helden die gezamenlijk sport, elke avond om 19:00.

Hoe gaat het in z’n werk?

  1. Voordat je mee kan doen is er een korte intake (via een vragenlijst die je eerlijk invult).
  2. De work-out wordt elke ochtend om 8 uur gepubliceerd.
  3. Je schrijft je in op de workout via Facebook of via een berichtje aan Ruth.
  4. Na inschrijving ontvang je een link voor deelname en een inlogcode.
    De workouts worden via Zoom gehost (je gaat bij deelname dus ook akkoord met de voorwaarden van zoom).
  5. Je zorgt dat je om 19:00 in sportkleding ingelogd bent, klaar voor de workout. Aan het begin van elk deel wordt de workout uitgelegd, worden de oefeningen voorgedaan en worden aangepaste oefeningen voorgedaan, die passen bij de deelnemers van die avond.
  6. De workout start. Iedereen doet op zijn / haar niveau mee. Indien nodig wordt er een tijdslimiet gezet op de workout. Meestal wachten we echter tot iedereen klaar is. Bij meditatie, stretchen of reflectie, zal er altijd gekozen worden voor stretchen. Meditatie of reflectie kan je na de workout alleen doen, waardoor je meer rust en tijd maakt voor dit moment.
  7. De workout wordt gezamenlijk afgesloten.

Meer weten? Kijk bij Diensten & Tarieven voor de investering die je doet. Meedoen? Neem contact op!

Groepslessen bij sportscholen

Onderstaande groepslessen gaan in beperkte groepen door op buitenlocaties nabij de sportlocaties. De spinning lessen gaan met regen niet door. Neem contact op met Ruth of de sportlocatie voor meer informatie.

Ruth geeft vaste lessen op verschillende locaties. Voor de meeste lessen moet je een proefles aanvragen of een lidmaatschap afsluiten bij de locatie. Wil je daarover meer informatie, klik dan op de link van de locatie.

Naast de vaste groepslessen is Ruth beschikbaar voor invallessen en eenmalige lessen, en personal training. Meer informatie? Neem contact op met Ruth!

Maandag 18:30-19:30 Spinning Beweegcentrum DOEN
Woensdag 09:00 – 10:00 CrossFit WoD  CrossFit Vlissingen
Vrijdag 09:00 – 10:00 Spinning Beweegcentrum DOEN
Vrijdag 18:00 – 19:00 CrossFit WoD CrossFit Vlissingen
Vrijdag 19:15 – 20:15 CrossFit OLY CrossFit Vlissingen